Onze duurzame samenwerking met het toonaangevende bedrijf Agristo.

Bij Foodm zijn we verheugd over onze samenwerking met Agristo, een toonaangevend bedrijf gevestigd in Wielsbeke.

Agristo is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1986 en is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler met meer dan 1000 werknemers. Het bedrijf is gespecialiseerd in onder andere aardappelen, kroketten en natuurlijk de wereldberoemde frietjes waarvan we allemaal houden! Daardoor zijn wij uiteraard enorm verheugd dat hun feedback over onze smartfridges zo positief is, waarvoor we Erwin Deloor willen bedanken.  Agristo heeft zich in 27 jaar al met vier (!) vestigingen kunnen uitbreiden en wij staan met volle trots gestationeerd in hun hoofdvestiging in Wielsbeke. We blijven ons inzetten om de beste smartfridges te leveren aan onze klanten.

Onze klant boft onder meer op de eenvoud van ons contract , waarbij er een vaste maandelijkse huur is zonder extra kosten voor het bedrijf. Bovendien is Agristo niet alleen fier op de samenwerking met een jonge start-up zoals ons, maar ook op het feit dat zij indirecte en onafhankelijk steun aanbieden aan de lokale cateraar die hun smartfridge bevoorraadt met heerlijke gerechtjes.

We zijn blij te horen dat Agristo de continue monitoring van de afname waardeert, zodat bij de volgende oplaadbeurt de smartfridge kan worden bijgevuld op basis van de vraag van de consument. Dit zorgt ervoor dat we vraaggestuurd werken en niet aanbodgericht, wat leidt tot minder voedselverspilling en meer tevreden consumenten . Ook is het mogelijk om de smartfridge in eigen accentkleuren te wrappen, zoals je ziet op de foto. Zo past ze nog beter bij de bedrijfsuitstraling van Agristo. Eerlijk… het ziet er super uit, nietwaar?

Ten slotte is het goed om te vermelden dat onze smartfridges volledig cashless zijn, wat zorgt voor een efficiëntere en veiligere manier van betalen. We willen Agristo bedanken voor de prettige samenwerking.