Beaulieu kiest voor Foodm

We hebben al een succesvolle samenwerking met Beaulieu Kruisem maar nu heeft ook Beaulieu Wielsbeke gekozen voor Foodm! Daar kunnen de werknemers nu iedere ochtend, middag, avond en nacht genieten van verse maaltijden.

Beaulieu International Group

Opgericht in 1959, Beaulieu International Group is gegroeid van een klein bedrijf naar een internationaal concern met 4.900 werknemers actief in 152 landen met een omzet van bijna 2,5 miljard euro! Beaulieu biedt verschillende flooring solutions, van vinyl planken tot artificieel gras. Daarnaast bieden ze ook nog polymeren en textiel voor zowel consumenten als grote bedrijven.

Duurzaamheid met Foodm

Beaulieu zet sterk in op duurzaamheid, zo hebben ze hun waterverbruik al verminderd met 25%. Uiteraard hoort de kantine ook bij hun duurzame roadmap. Met de Foom smartfridge kunnen ze hun werknemers 24/7 maaltijden aanbieden van een lokale cateraar. Via onze slimme software kunnen we samen voedselverspilling tegengaan.

Daarom zijn we super trots om partner te zijn van Beaulieu International Group!

Benieuwd naar hoe Foodm jouw bedrijf kan helpen om de eetervaring op de werkvloer te verbeteren en tegelijkertijd bijdragen aan het milieu? 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!