Trends op kantoor

Het nieuwe kantoorleven benadrukt steeds meer het belang van een comfortabele en uitnodigende werkplek. Met de opkomst van flexibele werkplekken en hybride werken, wordt het cruciaal dat werknemers zich op kantoor thuis voelen. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op hun productiviteit, maar ook op hun welzijn. Een hoogwaardige en gevarieerde lunch speelt hierbij een essentiële rol.

Lokale keuken

Met Foodm spelen we op deze behoefte in door een slimme en handige oplossing te bieden die aansluit bij het moderne kantoorleven. Onze Smartfridges, gevuld met verse gerechten van lokale cateraars, staan symbool voor deze nieuwe kantoorinnovatie. Het faciliteert niet alleen de lunchpauze, maar bevordert ook sociale verbondenheid door gezamenlijk eten mogelijk te maken. Met deze visie hoopt Foodm een grote verandering te brengen in de manier waarop we werken, met speciale aandacht voor het welzijn van werknemers. Door al deze aspecten samen te brengen voor een gezonde en inspirerende werkomgeving, laten we zien hoe belangrijk het is om goed voor onze mensen te zorgen.

In The Yard

Voor die exacte reden kiest het business center ‘In The Yard’ dan ook voor Foodm. In The Yard is meer dan een business center, het is een duurzame ontmoetingsplek waar mensen kunnen (net)werken, vergaderen en elkaar inspireren. Ontdek hier wat In The Yard nog allemaal biedt.

Benieuwd naar hoe Foodm jouw bedrijf kan helpen om de eetervaring op de werkvloer te verbeteren en tegelijkertijd productiviteit te verhogen? 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!