Marketing Intern – Gent

De stage

Marketing Intern – Gent

Timing

Duurtijd: 1-3 maanden (hoeft niet aaneensluitend te zijn)

Start: zo snel als mogelijk, overeen te komen met jouw planning!

Wie we zoeken

We zijn op zoek naar een marketing stagiair (een huidige student marketing of een recent afgestudeerde student marketing) om onze marketing en content writing naar een hoger niveau te tillen.

Als stagiair zal je nauw samenwerken met de founders en krijg je veel ruimte om creatief om te gaan met onze uitdagingen.

Onze ideale kandidaat heeft een passie voor food en technologie, is zeer georganiseerd, ambitieus en is geïnteresseerd om echte praktijkervaring op te doen.

Jouw rol

 • Schrijven, corrigeren en beheren van marketingmateriaal
 • Marktonderzoek
 • Voorstellen voor inhoudelijke onderwerpen opstellen om onze contentkalender uit te bouwen
 • Mogelijkheden identificeren om bestaande digitale inhoud te hergebruiken en opnieuw te verpakken in andere media en kanalen
 • Nieuwe social media-tactieken bedenken, ontwikkelen en lanceren om ons publiek geëngageerd te houden, onze producten te promoten en onze aanwezigheid op sociale media te vergroten
 • Ontwikkelen en lanceren van activiteiten, uitdagingen en campagnes in onze klantencommunity om onze inspanningen op het gebied van klantenbetrokkenheid te ondersteunen

Waarom stage bij Foodm

Flexibiliteit: Je bent welkom op ons kantoor in Gent maar je kan zeker ook van ergens op deze wereldbol werken. Werk je liever in de avond? Ook meer dan ok!

Impact: Ons team is niet groot, onze ambities zijn dat wel. Alles wat je doet zal een echte impact hebben op onze resultaten en op de andere teamleden.

Leercurve: Bij ons zal je dingen doen en dus ook zeer veel leren. Maar wees gerust, je staat er niet alleen voor.

Credits: Voor jouw realisaties verdien je best wat aandacht. Jouw eerste aanbeveling op LinkedIn? You’ll get what you deserve.

One team: Bij ons kan je terecht over alles. Welk gerecht je het best kan klaarmaken tijdens je eerste date maar ook hoe je voor te bereiden op een interview of examen. We geloven er heel hard in dat je jezelf goed moet voelen om goed te kunnen presteren.

Toekomst: Ons team is groeiende, waarom zet je na je stage je carrière niet verder bij ons?

Vergoeding: En, als dit toegelaten wordt, kan je zelfs vergoed worden!

Sollicitatie­procedure

 • Bellen (optioneel)

  Behoefte aan meer info of wil je jezelf als eens voorstellen? Bel naar 0474/36.15.67

 • 1. Stuur je CV

  Zend het sollicitatieformulier op deze pagina in of stuur een mailtje aan bram.croon@foodm.be met CV en optioneel een motivatiebrief of -video. Je ontvangt binnen 48u respons.

 • 2. Kennismaking

  Eerste gesprek met Bram (Founder & COO)

 • 3. Opvolggesprek

  Opvolggesprek met Mathias (Founder & CEO)

 • Welcome Foodm’er!

Sollicitatie­formulier