Word partner van foodm

Ben je al partner?

Snijden ijsbergsla

Jouw smartfridge
met jouw producten
bij jouw klanten

Onze partners zijn cateraars die onze waarden van gezondheid en duurzaamheid delen en hun producten via een smartfridge willen verkopen.

Ben jij er ook zo een?

Wat je van Foodm kan verwachten

Zorgeloos huren

Je koop de smartfridge niet, maar je huurt deze. Het is voor jou dus geen upfront investering. Bovendien regelt Foodm het onderhoud, handig toch?

Customer app

Voor jouw klanten hebben we een zeer gebruiksvriendelijke mobiele applicatie, waardoor zij zichzelf kunnen bedienen met het lekkers in de smartfridge.

Beheertools

We bieden een online portaal met alle tools voor het beheer van de smartfridge, waaronder bijvoorbeeld een real time stockopvolging.

Data insights

Met data-inzichten over het verbruik weet je precies wat en wanneer je moet bijvullen.

kok aan het werk in de keuken
Bert van Fit & Fresh, partner van Foodm

Waarom verkopen via Foodm?

Het is een vaststaand gegeven dat de wereld constant verandert.

Tegenwoordig verwachten mensen van cateraars/traiteurs op elk moment van de dag een vlotte bediening. De werkvloer is niet meer de plek waar iedereen van 9 tot 5 aanwezig is. De werkplek is geëvolueerd tot een ontmoetingsplaats.

Hoe speel je nu als cateraar het beste in op deze ontwikkelingen? Door met jouw maaltijden 24/7 aanwezig te zijn op kantoor natuurlijk! Maar hoe doe je dat?

Met Foodm! Wij verbinden cateraar met bedrijven op lokale schaal.

Met de Foodm smartfridge beheer je jouw voeding op de werkvloer als zijnde een eigen klein winkeltje.

Specialisatie en samenwerking zijn de sleutel tot groei

Wij houden ons bezig met de technologie zodat jij je beter kan focussen op het bereiden van heerlijke, gezonde, verse voeding.

Via onze Foodm app bedient de consument zichzelf met de smartfridge. Daar moet je je als cateraar dus geen zorgen over maken.

Daarnaast voorzien wij een informatieportaal met afzetoverzichten en voorspellingen, gegenereerd door onze data-analyses. Zo leer jij jouw klanten beter kennen, kan je beter op hun behoeften inspelen, kan je zo efficiënt mogelijk leveren én een extra afzetmarkt ontwikkelen.

closup food keuken
Fit & Fresh, partner van Foodm

Kennismaken?

Wil je jouw voeding in de Foodm Smartfridge aanbieden? Vul dan zeker het formulier in! We komen binnen 48 uur bij je terug.