het verhaal
& de mensen
achter foodm

Het begin

Hoe bieden we werknemers meer comfort op de werkvloer? Dat is wat vrienden en collega’s Bram en Mathias zich afvroegen in de zomer van 2020.

Om die reden sprongen ze samen in een Bryo StandUp traject bij Voka. Het concept van Foodm kwam geleidelijk aan tot leven.

Snel werd duidelijk dat de passie voor het ondernemerschap en hun gezamenlijke doel niet te temmen was. In mei 2021 werd Foodm opgericht. Het avontuur kon beginnen.

2022 wordt het jaar dat Foodm zijn plaats in de markt zal innemen

Foodm's missie

Foodm streeft ernaar om het voor cateraar mogelijk te maken om met hun maaltijden 24/7 aanwezig te zijn bij de werknemers op kantoor, en precies datgene te leveren waar de werknemers zin in hebben.

Ben jij ook gepassioneerd door onze missie en wil je graag meeschrijven aan het verhaal? Bekijk zeker de carrièremogelijkheden!

Meet the team

Bram Croon

Co-Founder & COO

Mathias Jennes

Co-Founder & CEO

Tom De Smedt

CTO

Nick De Smedt

Back-End Developer (Freelance)

Dennis Van Acker

Lead Mobile Developer

Wat wij belangrijk vinden

Teamspirit

Foodm is zo sterk als elk lid van het team. Wij werken in functie van elkaar en samen maken we er een ongelooflijk sterk geheel van.

Transparantie

Wij communiceren open en transparant, intern en extern.

Resultaatgericht​

We hebben duidelijke ambities en graag willen we die overtreffen. Als ambitieuze start-up zijn resultaten superbelangrijk.

Enjoy the ride

Elke dag zijn er ups & downs. Wij delen ze met elkaar. Positieve sfeer en ontelbare leeropportuniteiten ademen we uit.