De voordelen van Foodm

Gezond en lekker

Bij Foodm geloven we dat de smartfridge veel voordelen met zich meebrengt in jouw bedrijf. 
Eén van de belangrijkste voordelen van onze smartfridge is het verbeteren van het welzijn van de medewerkers.

Onze smartfridge biedt een assortiment aan van gezond en lokaal voedsel. Door het aanbieden van gezonde voeding stimuleren we een gezonde levensstijl op de werkvloer. Goed voor lichaam en geest!

Daarnaast moedigt Foodm het gezellig samen eten op de werkvloer aan. Dit draagt bij aan een positieve werksfeer en hogere productiviteit. Onze smartfridge zorgt voor ontspanning en samenhorigheid, wat bijdraagt aan de geestelijke gezondheid van jouw werknemers en natuurlijk het welzijn in jouw bedrijf. 

Dripl vat ook mooi de voordelen van gezonde werknemers samen:

Voordelen voor de werknemer:

  • Een sterker immuunsysteem verlaagt het risico op chronische en besmettelijke ziekten.
  • Meer energie, concentratie en productiviteit zorgen ervoor dat je je beter voelt over jezelf.
  • Een positieve werksfeer stimuleert het groepsgevoel in uw team.

 

Voordelen voor de werkgever:

  • Dankzij een betere productiviteit kan uw team meer doen in minder tijd.
  • Een positief bedrijfsimago vermindert het personeelsverloop en maakt het gemakkelijker om het juiste talent aan te trekken.
  • Lagere kosten door ziekte of verzuim. Verzuim kost een bedrijf met vijftig werknemers jaarlijks gemiddeld 75.252 euro.

Aantrekkelijke werkplek

Het wordt steeds moeilijker om mensen op kantoor te krijgen nu telewerken steeds gewoner wordt. Dat heeft natuurlijk zijn voordelen, maar als bedrijf wil je dat mensen af en toe uit hun pyjama stappen en naar de werkplek gaan.

Foodm kan daarbij helpen door een gepersonaliseerd aanbod van lekker, lokaal en gezond voedsel. We maken het ook gemakkelijker om samen een pauze te nemen en te genieten van een snack of maaltijd. Dit versterkt de onderlinge band en de bedrijfscultuur, waardoor uw werkplek de ideale plek wordt om met collega’s samen te komen.

Bijdragen tot duurzaamheid

Duurzaamheid is een heet hangijzer. Naast de zorg voor zichzelf vinden mensen ook de zorg voor onze planeet belangrijk. Dit verhoogt ook de verwachtingen voor bedrijven om hieraan te werken.

Foodm maakt het makkelijk om duurzaam te handelen op het gebied van voeding. We werken met lokale voedsel leveranciers en daardoor:

  • verkorten we de keten tussen voedselproductie en consumptie;
  • helpen we de voedselproductie te optimaliseren;
  • en we voorzien in de behoeften van elke werknemer met slechts een paar leveringen per week.

The war for talent

De drie bovengenoemde punten zijn op zich al de moeite waard, maar Foodm zorgt ook voor een impuls met betrekking tot ’the war for talent’.

Voor veel bedrijven en overheden is het tegenwoordig niet gemakkelijk om talent aan te trekken en te behouden.

Het vergroten van het welzijn van werknemers, het aantrekkelijker maken van de werkplek en het bevorderen van duurzaamheid zijn daarom grote troeven op dit gebied.

Kijk welke bedrijven al kozen voor FoodM!

Ook uw werkplek upgraden met Foodm?