krachten van de smartfridge solution

Foodm past zich aan naar de noden van jouw organisatie

Verhoog gemak en efficiëntie

Met een Foodm smartfridge kunnen mensen snel en gemakkelijk voedsel kopen zonder het kantoor te verlaten, in de rij te staan bij een winkel of te wachten op bezorging. Zo bespaar je tijd en verbeter je de efficiëntie!

twee werknemers die gezellig samen lunchen
zalmsteak erwtenstoemp van fit & fresh

Dek nachtdiensten, lange en onregelmatige uren

Voor mensen die ‘s nachts en lange of onregelmatige uren werken, biedt Foodm een gemakkelijke manier om een gestructureerd dieet te behouden, aangezien er 24/7 maaltijden beschikbaar zijn in onze smartfridge!

Versterk interne catering

In organisaties die de catering al intern verzorgen, kan de Foodm smartfridge gebruikt worden om deze maaltijden langer vers te houden en met gemak de uren te verlengen gedurende welke ze aangeboden worden.

Organisaties die de catering van de smartfridge intern beheren, krijgen natuurlijk ook alle ondersteuning die Foodm biedt aan cateraars.

persoon die de app gebruikt voor de frigo
Julien Bekaert
Julien Bekaert
23/05/2023
Top gebruiksgemak!
Arnaud Scheerens
Arnaud Scheerens
19/05/2023
Geen gedoe meer met saaie broodtrommels of eindeloos zoeken naar lunchopties. Dankzij de smartfridge op m'n werk heb ik altijd heerlijke en gezonde maaltijden binnen handbereik. Echt een game-changer voor mijn werkdagen. 👍🍽️
Sarah Welker
Sarah Welker
13/03/2023
Zeer vlotte en transparante communicatie, een aangename samenwerking!
Sara Blocquiaux
Sara Blocquiaux
23/02/2023
Ideale oplossing als je niet veel tijd hebt om te lunchen, en naar de winkel of broodjeszaak gaan er niet in zit. Appje boven halen, frigo openen, maaltijd scannen en rechstreeks betalen in de app. Lekker ook en voldoende variatie in maaltijden. Bij ons is de Foodm Smartfridge tegen vrijdag vlotjes leeg.
Guillaume Vanden Avenne
Guillaume Vanden Avenne
11/02/2023
Liesa Keunen
Liesa Keunen
19/04/2022
Lekker eten, een gebruiksvriendelijke app en prijs-kwaliteit dik oké. Kortom, een must-have voor iedere werkgever die geeft om zijn werknemers :-)
Claudy De Ganck
Claudy De Ganck
25/03/2022
Jitske Pauwels
Jitske Pauwels
25/03/2022
Ro C
Ro C
25/03/2022
Lekker eten en goede service!
Ella Croon
Ella Croon
25/03/2022

Wat vinden anderen?

Hieronder kan je enkele foto’s bekijken van onze klanten. Maar benieuwd naar wat anderen zeggen over ons? Dat lees je hiernaast.

Smartfridge bij Agristo

Onze Smartfridges schitteren al bij deze klanten. Bij jou binnenkort ook?