Lokaal en duurzaam genieten met Foodm

Ontdek hoe Foodm de eetervaring op de werkvloer transformeert met lokale en duurzame oplossingen voor maaltijden en snacks. Van het ondersteunen van lokale cateraars tot het verminderen van voedselverspilling, Foodm staat voor een smakelijke, efficiënte en duurzame werkomgeving.

Lokale keuken

Foodm heeft een netwerk van lokale culinaire partners gebouwd die met passie en vakmanschap koude en warme maaltijden en snacks bereiden, rechtstreeks geleverd op jouw kantoor. Door samen te werken met deze gepassioneerde cateraars, brengen we de smaken van jouw regio naar de werkvloer, met verse en authentieke gerechten die de productiviteit stimuleren en de werkdag opvrolijken. Bovendien zijn al deze lekkernijen 24/7 beschikbaar, waardoor zelfs bedrijven met nachtdiensten of ploegendiensten kunnen genieten van een heerlijke maaltijd op elk moment.

Strijd tegen voedselverspilling

Ontdek hoe Foodm niet alleen zorgt voor een gevarieerde en smakelijke
eetervaring op de werkplek, maar ook actief bijdraagt aan het verminderen van voedselverspilling. Ieder jaar wordt er per persoon in België wel 345 kg voedsel verspild, waarmee Belgen de tweede grootste verspillers van Europa zijn. Door slimme technologieën te integreren kunnen we voorraden beter beheren en wordt voedselverspilling geminimaliseerd. Op deze manier kunnen we bedrijven helpen om efficiënter te werken en tegelijkertijd een positieve impact te maken op het milieu. Bovendien kunnen we met ons geavanceerde systeem realtime inzicht krijgen in consumptiepatronen en trends, waardoor we proactief kunnen anticiperen op vraag en aanbod, en zo hun operationele processen optimaliseren.
En het beste van alles? Jij hoeft hier helemaal niets voor te doen, Foodm en de cateraar monitoren alles om deze voedselverspilling te verminderen, zonder dat jij iets hoeft te bestellen of door te geven.

Benieuwd naar hoe Foodm jouw bedrijf kan helpen om de eetervaring op de werkvloer te verbeteren en tegelijkertijd voedselverspilling te verminderen? 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!