Gourmart en Foodm:
Samen op weg naar duurzame werkplekken

Met Foodm zijn we vastbesloten om werkplekken te transformeren door gezonde en lokale maaltijden gemakkelijk en 24/7 toegankelijk te maken op de werkplek. Maar onze visie reikt verder dan onze technologie; we geloven in de kracht van samenwerking om duurzame verandering teweeg te brengen. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met Gourmart, een bedrijf dat net zo gepassioneerd is over duurzaamheid en het creëren van heerlijke maaltijden en snacks als wij.

Een sterke samenwerking voor duurzaamheid

Gourmart staat bekend om zijn expertise in het pasteuriseren van gerechten, waardoor de smaak behouden blijft en de houdbaarheid wordt verlengd, zonder af te doen aan kwaliteit. Met Foodm zijn we dan ook enthousiast over de mogelijkheden die deze techniek biedt om onze klanten verse en smaakvolle maaltijden te bieden, zonder dat dit ten koste gaat van het milieu.

Concrete acties voor een groenere toekomst

Samen met Gourmart zetten we concrete stappen om duurzaamheid in de praktijk te brengen:

  1. Lokale ingrediënten: door lokale ingrediënten te gebruiken, verminderen we niet alleen onze ecologische voetafdruk, maar ondersteunen we ook lokale producenten.
  2. Verlengde houdbaarheid: het gebruik van glazen potten als verpakking draagt bij aan de strijd tegen plastiekvervuiling en biedt een duurzame oplossing.
  3. Efficiënte distributie: met behulp van onze Smartfridges en technologie optimaliseren we de distributie van Gourmart’s heerlijke maaltijden en snacks, en kunnen we onze leveringen zo efficiënt mogelijk laten verlopen
     

Ontdek onze initiatieven

Bij onze samenwerkingen focussen we op het creëren van een toekomst waarbij duurzaamheid en smaak hand in hand gaan. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Foodm jullie kan helpen met het creëren van een smakelijke en duurzame toekomst!