De voordelen
van Foodm

Gezellig & gezond

De Foodm frigo bevorderd het welzijn op twee manieren.

Ten eerste: gezonde voeding is één van de pijlers voor het assortiment dat je terugvindt in de frigo van Foodm.

En ten tweede: gezellig samen aan tafel schuiven maakt gelukkiger. Het biedt een momentje van ontspanning, creëert een gevoel van veiligheid en verhoogt de productiviteit. Dus door dit makkelijker te maken, zal het vaker worden gedaan, wat ook de gezondheid helpt.

Dripl zet de voordelen van gezonde werknemers mooi op een rijtje:

Voordelen voor de werknemer:

 

Voordelen voor de werkgever:

Aantrekkelijke werkplek

Mensen naar kantoor krijgen wordt steeds lastiger. Velen verkiezen telewerken en het gemak dat het met zich meebrengt. Als bedrijf zul je dus de werkplek aantrekkelijk moeten maken om mensen uit de pyjama en op de werkvloer te krijgen.

Foodm helpt om van jouw werkplek een plaats te maken om samen te komen met collega’s

Enerzijds door de aantrekkingskracht van het gepersonaliseerde assortiment aan verse, lekkere en gezonde voeding. En anderzijds omdat het het makkelijk maakt om gezamenlijk vlot een break te nemen en een snack te pakken of gezellig van een volwaardige maaltijd te genieten. Hiermee verenigd het mensen rond de keukentafel, wat de onderlinge band en bedrijfscultuur versterken. 

Draag bij aan duurzaamheid

Duurzaamheid is een hot topic. Naast zorgdragen voor zichzelf vinden mensen ook zorgdragen voor de planeet steeds belangrijker. En daarmee stijgen de verwachtingen voor bedrijven om daaraan mee te werken.

Foodm maakt het makkelijk om duurzaam te handelen op het gebied van voeding. Wij werken namelijk met lokale voedingsleveranciers en hierdoor:

The war for talent

De bovenstaande drie punten zijn op zich al het nastreven waard, maar waar ze ook allemaal bij helpen is the war for talent.

Het is tegenwoordig niet makkelijk om talent aan te trekken en te behouden. Zowel het verhogen van het welzijn van werknemers, als de werkplek aantrek­kelijker maken, als duurzaamheid bevorderen zijn troeven op dit vlak.

Ook jouw werkplek
upgraden met Foodm?


kennismaken